دات نت نیوک
پنجشنبه 28 تیر 1397
EN

مدیریت مصرف

دسته بندی

  • مدیریت مصرف
    • مدیریت مصرف بخش صنعت
    • راهنمای کاهش مصرف در بخش روشنایی
    • راهنمای کاهش مصرف در جاروبرقی
    • راهنمای کاهش مصرف در اتو
    • راهنمای کاهش مصرف در پلوپز
    • روش های اصلاح منحنی بار
    • راهنمای کاهش مصرف در تلویزیون
    • ضرورت توجه به مدیریت مصرف
    • بهینه سازی مصرف انرژی بخش آموزش و پرورش ویژه
    • مدیریت مصرف انرژی در ساختمان
    • مدیریت مصرف و کاربردهای آن
    • راهنمای کاهش مصرف در کولرهای آبی و گازی
    • راهنمای کاهش مصرف در ماشین لباسشویی
    • راهنمای کاهش مصرف در یخچال و فریزر
    • راهنمای کاهش مصرف در آبگرمکن
    • راهنمای کاهش مصرف در سشوار
    • راهنمای کاهش مصرف در سماور برقی
    • راهنمای کاهش مصرف در چرخ گوشت و آبمیوه گیری

مدیریت مصرف بخش صنعت

مدیریت مصرف به معنای کاهش میزان تولید و کاستن از رفاه جامعه نیست بلکه هدف کاربرد اصولی و منطقی انرژی و حفظ و بالا بردن بهره وری استفاده از انرژی الکتریکی و همچنین افزایش سطح رفاه جامعه می باشد
با توجه به روند رشد صنعتی استان و سهم بیش از 50% مصرف انرژی پتانسیل قابل توجهی برای مدیریت مصرف در این بخش وجود دارد.
مهمترین عواملی که باعث از بین رفتن انرژیی الکتریکی به صورت تلفات در بخش های مختلف در صنعت میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • رعايت نکردن برنامه زماني صحيح بهره برداري از واحدهاي توليدي
  • عدم استفاده منطقي از تجهيزات منصوبه
  • بي بار کردن بعضي از ماشين آلات در طول ساعات توليد
  • نبودن برنامه منظم تعميرات
  • مشکلات موجود در بخش توزيع برق و توزيع نامناسب آن
  • پائين بودن ضريب قدرت
  • کنترل نامناسب سيستمهاي روشنائي ، حرارتي و برودتي در قسمتهاي مختلف
  • برخي از راههاي كاهش مصرف در بخش صنعتي :
  • كاهش مصرف و يا جابجايي زمان شيفت،استفاده از كنتور سه تعرفه
  • انتقال تعطيلات و تعميرات سالانه به ماههاي گرم و پرمصرف سال
  • نصب خازن بر روي وسايل داراي الكتروموتور
  • رفع عيب خازنهاي معيوب و تعويض خازنهاي فرسوده
  • مديريت انرژي در كارخانجات
  • پرهيز از روشن و خاموش كردن بيش از حد موتورها
  • طراحي مناسب ساختمانها و سالنهاي توليدي به منظور استفاده بيشتر از نور طبيعي
  • استفاده از لامپ كم مصرف
  • استفاده از تجهيزات با راندمان بالا
  • عايق بندي مناسب محوطه كار به منظور كاهش اتلاف انرژي
  • حذف مصارف غير ضرور ساعات پيك
  • مديريت انرژي در كارخانه
  • تميز نمودن سطح لامپها و سرويس به موقع وسايل گرمايشي و سرمايشي
  • استفاده از تهويه مناسب
آخرین ویرایش: 1396/10/23 توسط مریم بینش

فهرست مقالات: